Hvorfor vælge dieselgenerator

I det moderne liv er elektricitet blevet en ikke-eksisterende eller manglende del af livet.Der er mange måder at generere strøm på, men hvorfor skal vi vælge en dieselgenerator?Her ser vi på styrkerne ved dieselgeneratorer i brug!

• 1. Enkelt maskinkapacitetsklasse, praktisk udstyr Dieselgeneratorsæt har en selvstændig kapacitet på flere kilowatt til titusindvis af kilowatt.I henhold til deres anvendelighed og belastningsforhold har de en bred vifte af tilgængelige kapaciteter og har fordelen af ​​at blive brugt i en række forskellige kapacitetsbaserede elektriske belastninger.Når et dieselgeneratorsæt accepteres som nød- og standby-strømkilde, kan en eller flere enheder rummes, og den installerede kapacitet kan tilpasses følsomt efter de faktiske behov.

• 2. Enhedens strømkomponent er let og installationen er følsom Dieselgeneratorsæt har relativt simpelt støtteudstyr, færre hjælpeenheder, lille størrelse og lav vægt.Tag højhastighedsdieselmotoren som eksempel, som normalt er 820 kg/KW, og dampkraftværket er mere end fire gange større end dieselmotoren.På grund af denne funktion ved dieselgeneratorsæt er den følsom, praktisk og nem at flytte.
Dieselgeneratorsættet, der bruges som en uafhængig hovedstrømforsyning til strømforsyning, rummer den uafhængige udstyrsmetode, mens standby- eller nøddieselgeneratorsættet almindeligvis bruges sammen med det variable distributionsudstyr.Da dieselgeneratorsættene normalt ikke drives parallelt med byens elnet, behøver enhederne ikke en fuld vandkilde [Omkostningerne til kølevand til dieselmotoren er 3482L/(KW.h), hvilket kun er 1 /10 af turbinegeneratorsættet, og gulvarealet er Lille, så installationen af ​​enheden er mere følsom.

• 3. Høj termisk overensstemmelse og lavt brændstofforbrug. Den effektive termiske overensstemmelse for dieselmotorer er 30 % og 46 %, højtryksdampturbiners 20 % og 40 %, og gasturbiners 20 % og 30 %.Det kan ses, at dieselmotorers effektive termiske overensstemmelse er relativt høj, så deres brændstofforbrug er lavt.

• 4. Start smidigt og kan snart nå fuld effekt Opstarten af ​​en dieselmotor tager normalt kun et par sekunder.I en nødkonfiguration kan den lades fuldt ud inden for 1 min.Under normale driftsforhold bringes det til fuld belastning inden for ca. 510 min., og dampkraftværket starter fra normal drift, indtil det er fuldt lastet med 34 timer.Nedlukningsprocessen for dieselmotoren er også meget kort og kan startes og stoppes ofte.Derfor er dieselgeneratorer velegnede til samarbejde som nød- eller reservestrømforsyning.

• 5. Let at betjene og vedligeholde Kun det generelle personale, der læser besætningens erklæring omhyggeligt, kan starte dieselgeneratorsættet og udføre den sædvanlige vedligeholdelse af enheden.Enhedens fejl kan accepteres på maskinen, reparationer er påkrævet, og færre personale til reparation og reparation.

• 6. Omfattende lave omkostninger ved kraftværksetablering og elproduktion Sammenlignet med turbiner, der skal bygges, dampturbiner, der skal udstyres med dampkedler, og større brændstofforberedelse og vandbehandlingssystemer, har dieselkraftværket et lille fodaftryk, en hurtig konstruktion -up rate og lave investeringsomkostninger.
Ifølge statistikken over relevante materialer sammenlignet med vedvarende energiproduktion såsom vandkraft, vindkraft og solenergi samt atomkraft og termisk energiproduktion er de kombinerede omkostninger ved etablering af et dieselkraftværk og elproduktion laveste.


Indlægstid: Jul-08-2022